logo
Wie wil er nu geen grote auto van de zaak, met 2 bedden, magnetron, koffiezetapparaat, airco terwijl de auto stil staat en spiegelverwarming.

Dit allemaal met 0% bijtelling.

Wat je nodig hebt is een B-C-C1-CE en code 95. Nieuwsgierig: bel +31773733995 

Heb je geen geschikt rijbewijs dan zijn er mogelijkheden om je op te leiden. We informeren je graag.

a11c728a-c429-49e5-a53e-695c6c2e4fabWij hebben nog loodsruimnte ter beschikking. Gelegen op Tradeport Zuid in Tegelen / Venlo direct aan de A73. Gemakkelijk bereikbaar van Duitsland, Maastricht, Eindhoven en Nijmegen. U kunt bij ons terecht voor al uw cross dock / op- en overslag activiteiten. Vraag naar de mogelijkheden per telefoon of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IMG 3414

Flexible Temperature Solutions
 
Uit handen van onze verzekeraar TVM Verzekeringen hebben ook dit jaar weer meerdere van onze chauffeurs de onderscheiding "Ridder van de Weg" ontvangen. Wij zijn er trots op dat dhr. E. Janssen tot "Gouden Ridder" en dhr. L. Oirbans tot "Zilveren Ridder" werden geslagen op de jaarlijkse landelijke chauffeursdag van TVM in Nijkerk.

Ridders van de Weg 2015

Afgelopen week werden de nieuwe Mercedes Benz Actrossen Euro 6 afgeleverd. Hiermee komt het totale aandeel euro 6 op 80% van het wagenpark. 
IMG 2237 

Vanaf vandaag heeft Cremers Coolcare een nieuwe website! Hij is volledig gemoderniseerd en geschikt voor alle apparaten. Wij horen graag wat u ervan vindt!
leanandgrean