Over ons

Over Cremers Coolcare

Van het vervoer van zand, klei, ijzer en asfalt langzaam de stap gemaakt naar het internationale vervoer tot de logistieke dienstverlener die we nu zijn. Het verzorgen van alle soorten goederen die temperatuur gevoelig zijn. Tot aan gevaarlijke stoffen toe.  Dit doen we met 30 eigen trekkers en trailers, bemand door eigen chauffeurs. Goed getraind en vaak zelf opgeleid.

We beschikken over een eigen warehouse op Industriegebied Trade Port Zuid in Venlo.

Historie

Cremers werd opgericht in 1931. Destijds was de moderne 1pk wagen met navigatie (paard wist de weg vaak beter naar huis als de voerman) het vervoermiddel. De plaatselijke industrieën waren onze opdrachtgevers.

Tijdens de vorige eeuw veranderde de economische situatie constant. De ijzergieterijen verdwenen en de klei industrie werd van steeds mindere betekenis voor de omgeving. Auto’s werden moderner en Europa steeds meer bereikbaar. Met de val van de Berlijnse muur en het openstellen van de binnengrenzen in de EU, kwamen er uitdagingen. Deze uitdagingen hebben we gezien als kansen. Dit heeft tot gevolg gehad dat Cremers zich tot een volwassen dienstverlener ontwikkelde met een modern wagenpark.

Om ons meer te profileren in de markt van het geconditioneerde vervoer hebben we de term Coolcare toegevoegd aan onze naam sinds 2006.

Cremers Coolcare heden

Cremers Coolcare is inmiddels een groot volwaardig bedrijf uit de branche in de regio Venlo.

Het nauwkeurig afstemmen van wensen van onze klanten op onze mogelijkheden is de missie die wij ons tot doel stellen. Onze jarenlange ervaring op het gebied van transport in combinatie met de modernste technische hulpmiddelen, zorgen ervoor dat uw producten op een veilige, verantwoorde en milieuvriendelijke manier worden afgeleverd op de plaats van bestemming.