Werken als chauffeur?

Werken als chauffeur bij Cremers Coolcare:

We willen altijd in gesprek komen met mensen die in de coole wereld van het transport willen werken. We zijn een bedrijf dat veelal op wens van grote retailers werkt en dat houdt in dat er in het weekend gewoon doorgewerkt wordt. De consument verwacht altijd verse producten in de winkel en u bent degene die die producten dagelijks gaat brengen.

 

Wilt u met ons over de mogelijkheden voor u praten, maak dan een afspraak. We hebben legio mogelijkheden, parttime en full time.

Solliciteer direct

Wat hebben we te bieden?

  • een grote auto van de zaak, met 2 bedden, magnetron, koffiezetapparaat, stand airco, koelkast enz. Dit allemaal met 0% bijtelling.
  • Een no nonsens instelling
  • Een fijn en gemotiveerd team van collega’s

Wat heb je nodig?

  • Een B-C-C1-CE rijbewijs
  • code 95
Solliciteer direct

Onze voertuigen

Onze voertuigen zijn grotendeels uitgerust met vele technische veiligheidsfeatures, zoals noodremfunctie, filedetectie, rijstrook bewaking bij wisseling van rijstrook, airco die werkt als de auto stil staat, enz.

Ook hier staat de mens weer centraal. U, onze medewerkers en alle andere weggebruikers. Door bewustwording, inleving en ervaring weten we hoe belangrijk het is om zo veilig mogelijk onderweg te zijn. Onze medewerkers geven we zoveel mogelijk middelen en trainingen om veilig onderweg te kunnen zijn. Denk daarbij aan cursussen lading zekeren, wintertrainingen op de slip baan, BHV cursussen enz.

Solliciteer direct